Σύνδεση Χρήστη
  • Email
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
  • Ανακτηση κωδικού
  • Email
  • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Ιστορικό
Αρχική » Εταιρικό Προφίλ » Ιστορικό
Η εταιρεία Chicco Verde δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον χώρο του καφέ, από το 1992.

Η αποκλειστική συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο Saicaf Spa ξεκίνησε το 1992, όταν ο τότε ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Chicco Verde, Αλέξανδρος Χαλουλάκος, ξεκίνησε την εισαγωγή και διάθεση του espresso, αρχικά στην περιοχή της Κέρκυρας και μετά και στην ευρύτερη επικράτεια.

Το 2004, και καθώς η εταιρεία πλέον έχει περάσει στα χέρια του Αντώνη Χαλουλάκου, υιού του Αλέξανδρου, η Chicco Verde κλείνει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Barista Selections, Βασίλη Τάρταρη, για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της.

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία, έξι χρόνια αργότερα, η Barista Selections γίνεται από τους βασικούς μετόχους της Chicco Verde.

Πλέον, η εταιρεία λειτουργεί με κεντρικό κατάστημα στην Αττική και γραφεία στην Κέρκυρα και την Κόρινθο.

Το 2013, η Chicco Verde έκλεισε συμφωνία με τον Ιταλικό οίκο Vibiemme Spa για την αποκλειστική διάθεση των μηχανών καφέ Vibiemme στην Ελλάδα.


Η Chicco Verde συνεχίζει έως και σήμερα να δραστηριοποιείται στην Ελληνική επικράτεια και να προσφέρει προϊόντα στους πελάτες της με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τις ανταγωνιστικές τιμές.