Σύνδεση Χρήστη
 • Email
 • Κωδικός πρόσβασης
 • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
 • Ανακτηση κωδικού
 • Email
 • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Συνήθεις Ερωτήσεις
 • Τι είναι το σύστημα "Sublima" της Brasilia;
   
  Προηγμένο σύστημα εκχύλισης Sublima
  Το σύστημα Sublima
  εξάγει espresso πιο αποτελεσματικά από ό,τι μία μηχανή με μοχλό χάρη στον κύκλο εκχύλισης PressurePlus που διαθέτει. Η μέγιστη πίεση των 14 bar επιτρέπει σχεδόν 50% καλύτερη εξαγωγή καφέ σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές μηχανές (στις οποίες η μέγιστη πίεση αγγίζει τα 9 bar) και πολύ καλύτερη κρέμα
  .
   
  Εξαιρετική θερμική σταθερότητα με πλήρη ισχύ ατμού
  To σύστημα
  εξισορρόπησης Tempdrive διαθέτει 3 επίπεδα ελέγχου της θερμοκρασίας - κύριο boiler, μεμονωμένο group και boiler του κάθε group. Αυτό επιτρέπει θερμική σταθερότητα της τάξεως του +/- 0,5°C, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται ο ατμός σε πλήρη ισχύ.
   
  Απόλυτη ευελιξία για διαφορετικές ποικιλίες καφέ
  To σύστημα Tempdrive
  επιτρέπει στους baristas να προσαρμόσουν τη θερμοκρασία μεμονωμένα σε κάθε group. Επιπλέον, το σύστημα Architecture Hydroactive S2 επιτρέπει μεμονωμένη ρύθμιση σε κάθε group για τον πλήρη κύκλο εκχύλισης.
   
   
   

 • Τι είναι το σύστημα "Bullone Rosso" της Brasilia;
   
  Με το σύστημα Bullone Rosso της Brasilia επιτυγχάνεται η απόλυτη και διαρκής ποιότητα σε κάθε φλυτζάνι καφέ, καθώς εξασφαλίζει τη θερμική σταθερότητα του group από την πρώτη ως την τελευταία εκχύλιση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης.
   
  Στον αριστερό πίνακα απεικονίζεται σε διάγραμμα η συγκέντρωση του καφέ στη μηχανή σε συνάρτηση με τον αριθμό των εκχυλίσεων. Η κόκκινη γραμμή αντιπροσωπεύει μία μηχανή καφέ με σύστημα Bullone Rosso, ενώ οι υπόλοιπες γραμμές αντιπροσωπεύουν άλλες, ανταγωνίστριες μηχανές χωρίς αυτό το σύστημα. Η μηχανή με το σύστημα Bullone Rosso κρατάει σχεδόν σταθερή, με ελάχιστη απόκλιση, τη συγκέντρωση του καφέ, ακόμα και μετά από 15 εκχυλίσεις, ενώ είναι φανερή η αστάθεια των άλλων μηχανών.
   
  Σαφής είναι και η σταθερότητα της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια χρήσης της μηχανής με σύστημα Bullone Rosso, σε σχέση με άλλες μηχανές, που φαίνεται στο διάγραμμα δεξιά. Το σύστημα Bullone Rosso κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία στα groups, με μία μικρή απόκλιση της τάξεως του +/- 0,5οC, την ώρα που στις άλλες μηχανές η απόκλιση στη θερμοκρασία φτάνει ακόμα και πάνω από τους 40οC.