Σύνδεση Χρήστη
  • Email
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
  • Ανακτηση κωδικού
  • Email
  • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Ascaso Steel Uno / Duo / Trio
Αρχική » Προϊόντα » Μηχανές καφέ

Η χειροποίητη σειρά μηχανών καφέ Steel από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αφιερωμένη στο εργοστάσιο της Ascaso στη Βαρκελώνη. Εμπνευσμένες από το βιομηχανικό πνεύμα της πόλης, οι Steel προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ευκολιών (εκδόσεις PF, PF Tronic, PM, Prof, Prof Tronic και Prof PID), ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας για επαγγελματικό εξοπλισμό, στο σπίτι ή το γραφείο.

Η προσθήκη της τρίοδης βαλβίδας προσφέρει ξηρά εκχύλιση, εξαλείφοντας το τελικό στάξιμοΗ βαλβίδα OPV (βαλβίδα υπερπίεσηςεγγυάται τον έλεγχο της πίεσης και επιτρέπει ρύθμιση από 8 έως 15 bar.

To εξωτερικό θερμόμετρο, σχεδιασμένο σε vintage αισθητική, ενημερώνει για τη θερμοκρασία του boiler του groupΔιπλή ανάγνωση σε ºC και ºF.

'Ολες οι μηχανές Ascaso Steel διατίθενται και σε αυτόματη έκδοση Tronic, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικό δοσομετρητή που προσφέρει επιλογές δόσεων (S, L, XL), ίδιες με τα μεγέθη των ρούχωνH έκδοση Prof PID διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας με ακρίβεια +/-1 ºC, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία εκχύλισηςΤο σύστημα PID ελέγχει συνεχώς και διατηρεί σταθερή την επιλεγμένη θερμοκρασία.

Οι μηχανές καφέ Ascaso Steel είναι χειροποίητες, κατασκευασμένες από 100% ανοξείδωτο χάλυβα.Χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης: