Σύνδεση Χρήστη
  • Email
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
  • Ανακτηση κωδικού
  • Email
  • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Ascaso Dream
Αρχική » Προϊόντα » Μηχανές καφέ

Η Dream είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική μηχανή καφέ της Ascaso. Σχεδιασμένη από τον Marc Aranyo, κατασκευασμένη χειροποίητα στη Βαρκελώνη, συνδυάζει τη ρετρό εμφάνιση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η υψηλή ποιότητα του boiler του επιτρέπει να φτάνει τις επιθυμητές θερμοκρασίες πολύ γρήγορα, με μεγάλη ικανότητα επαναφοράς. Δύο θερμοστάτες ελέγχουν τη θερμοκρασία του καφέ και του ατμού και ένας διακόπτης ασφαλείας προστατεύει τη μηχανή από την υπερθέρμανση.

Διαθέτει επαγγελματική αντλία νερού που επιτρέπει την κατανομή του νερού στον καφέ με την κατάλληλη πίεση, ώστε να διατηρηθούν το μέγιστο δυνατό άρωμα, η γεύση, καθώς και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Η προσθήκη της τρίοδης βαλβίδας προσφέρει ξηρά εκχύλιση, εξαλείφοντας το τελικό στάξιμο. Η βαλβίδα OPV (βαλβίδα υπερπίεσης) εγγυάται τον έλεγχο της πίεσης και επιτρέπει ρύθμιση από 8 έως 15 bar.

Όλες οι μηχανές της Ascaso διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, για χρήση μόνο με αλεσμένο καφέ, μόνο με κάψουλα, μόνο με pod και ευέλικτο (versatile). Στο ευέλικτο μοντέλο χρησιμοποιούνται στην ίδια μηχανή καφέ τρία από τα πλέον διαδεδομένα συστήματα: αλεσμένος καφές, κάψουλα και pod (χάρτινη μερίδα).

H Ascaso Dream είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Εκτός από τα 15 χρώματα (αλουμίνιο βαμμένο με χρώματα τεχνολογικής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στη Formula 1), το φινίρισμα της είναι από στιλβωμένο αλουμίνιο. Αυτό το φινίρισμα επιτυγχάνεται με λείανση των κομματιών στο χέρι, ένα προς ένα.Χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης: