Σύνδεση Χρήστη
  • Email
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
  • Ανακτηση κωδικού
  • Email
  • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Ascaso Basic
Αρχική » Προϊόντα » Μηχανές καφέ

Η Ascaso Basic δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει τις τελευταίες τάσεις με βασικά υλικά (όπως το πλαστικό ABS), με σκοπό τον απόλυτο σχεδιασμό και τις επαγγελματικές, προηγμένες λειτουργίες.

Η υψηλή ποιότητα του boiler του επιτρέπει να φτάνει τις επιθυμητές θερμοκρασίες πολύ γρήγορα, με μεγάλη ικανότητα επαναφοράςΔύο θερμοστάτες ελέγχουν τη θερμοκρασία του καφέ και του ατμού και ένας διακόπτης ασφαλείας προστατεύει τη μηχανή από την υπερθέρμανση.

Διαθέτει επαγγελματική αντλία νερού που επιτρέπει την κατανομή του νερού στον καφέ με την κατάλληλη πίεσηώστε να διατηρηθούν το μέγιστο δυνατό άρωμαη γεύσηκαθώς και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Η προσθήκη της τρίοδης βαλβίδας προσφέρει ξηρά εκχύλιση, εξαλείφοντας το τελικό στάξιμοΗ βαλβίδα OPV (βαλβίδα υπερπίεσηςεγγυάται τον έλεγχο της πίεσης και επιτρέπει ρύθμιση από 8 έως 15 bar.

Όλες οι μηχανές της Ascaso διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, για χρήση μόνο με αλεσμένο καφέμόνο με κάψουλα, μόνο με pod και ευέλικτο (versatile). Στο ευέλικτο μοντέλο χρησιμοποιούνται στην ίδια μηχανή καφέ τρία από τα πλέον διαδεδομένα συστήματα: αλεσμένος καφές, κάψουλα και pod (χάρτινη μερίδα).

H Ascaso Basic είναι κατασκευασμένη από ABS, υψηλής ποιότητας πλαστικό. Όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ανθεκτικά και εύκολα στη συντήρηση.Χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης: