Σύνδεση Χρήστη
  • Email
  • Κωδικός πρόσβασης
  • Σύνδεση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
  • Ανακτηση κωδικού
  • Email
  • Αποστολή
Η ανάκτηση του κωδικού σας έγινε επιτυχώς. Ο κωδικός σας έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση
Η ηλεκτρονική διύθυνση που δώσατε δεν υπάρχει στο αρχείο μας
Ascaso Bar 1/2 GR
Αρχική » Προϊόντα » Μηχανές καφέ

Χειροποίητες μηχανές καφέ Ascaso Bar κατασκευασμένες από 100% ανοξείδωτο ατσάλι:

Bar One 1/2 GR & 2 GR-Compact με αποσπώμενο portafilter
 
Bar Pod 1/2 GR & 2 GR-Compact με σταθερό portafilter


Bar Capsule 1/2 GR & 2 GR-Compact με σύστημα auto-ejection

Φιλικές προς το περιβάλλον μηχανές καφέ, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με εργονομικό σχεδιασμό. Η λύση που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη.

O χαλκός, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα παραδοσιακά τα boiler και τα άλλα συστατικά των μηχανών, είναι απ'τους καλύτερους αγωγούς θερμότητας. Δεν είναι το ιδανικό υλικό για τη διατήρηση της θερμικής σταθερότητας, αφού απαιτείται μεγάλη ποσότητα ενέργειας για να διατηρηθεί η σωστή θερμική σταθερότητα.

Αντίθετα, ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει πολύ κακή θερμική αγωγιμότητα. Ως εκ τούτου, είναι ένα υλικό που απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να διατηρήσει τη θερμική σταθερότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό του ανοξείδωτου χάλυβα τον καθιστά ενεργειακά πιο αποδοτικό, καθώς διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι μηχανές δεν καταναλώνουν πολλή ηλεκτρική ενέργεια.

Όλες οι μηχανές της Ascaso διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις, για χρήση μόνο με με αλεσμένο καφέμόνο με κάψουλα, μόνο με pod και ευέλικτο (versatile). Στο ευέλικτο μοντέλο χρησιμοποιούνται στην ίδια μηχανή καφέ τρία από τα πλέον διαδεδομένα συστήματααλεσμένος καφές, κάψουλα και pod (χάρτινη μερίδα).


ΧαρακτηριστικάΔείτε επίσης: